Viikko 26 (25.6.–1.7.2018)

Lounaslista

Nykykarjalainen pitopöytä sisältää:

Ruokajuomaksi perinteistä kotikaljaa, vettä ja
Hermannin mustaherukkamehua
Parppein perinneleipomon riisipiiroita ja vatruskoita munavoin kera,
runsaan salaatti- ja alkuruokapöydän,
pääruokana uunikermalohta ja karjalanpaistia keitettyjen perunoiden ja säräjuuresten kera.
Jälkiruokana nautitaan raikasta marjakiisseliä ja kahvia/teetä
23,50€/aikuiset, 11,50€/5-12 v lapset ja alle 5-vuotiaat veloituksetta.

Lämpimästi tervetuloa!

Maanantai 25.6. klo 11.00–16.00

Nykykarjalainen pitoateria

Tiistai 26.6. klo 11.00–16.00

Nykykarjalainen pitoateria

Keskiviikko 27.6. klo 11.00–16.00

Nykykarjalainen pitoateria

Torstai 28.6. klo 11.00–16.00

Nykykarjalainen pitoateria

Perjantai 29.6. Suljettu
Lauantai 30.6. klo 11.00–16.00

Nykykarjalainen pitoateria

Sunnuntai 1.7. klo 11.00–16.00

Nykykarjalainen pitoateria

Tulosta