Nykykarjalainen pitoateria

Perinneleipomon riisipiiroot ja vatruskat (L) munavoilla (VL)

Runsas salaatti- ja alkuruokapöytä:

Vihersalaattia ja valkosipulista salaatinkastiketta (M, GL)
Salaattijuustokuutioita (L, GL)
Tomaatti-sipulisalaattia (M, GL)
Tilli-etikkakurkkuja (M, GL)
Marinoituja kasviksia & punasipulia (M, GL)
Porkkana-puolukkahilloa (M, GL) Metsäsienisalaattia (L, GL)

Graavilohta (M, GL)
Smetana- ja sherrysilliä (L, GL)
Savusärkeä (M, GL)
Kasvis- ja punajuuriterriiniä (L)
Karjalaista kaalia (L, GL)

Pääruoka:

Uunikermalohta (L, GL)
Karjalanpaistia (M, GL)
Perunoita ja uunijuureksia (M, GL)

Jälkiruoka:

Raikasta marjakiisseliä (M, GL)
Kahvia/haudutettua teetä

Ruokajuomat:

Menun hintaan sisältyy mustaviinimarjamehua, perinteistä kotikaljaa sekä vettä.
Tutustu myös viini- ja olut valikoimaamme. Meillä valikoimassa myös paikallisen Hermannin viinitilan kuohujuomat, marjaviinit sekä liköörit.

Kattaus ajankohdat ja tietoa tarjoiluista:

Karjalainen pitopöytä on tarjolla päivittäin kesäkaudella sekä syys-ja toukokuussa viikonloppuisin, sekä sunnuntaisin läpi vuoden.

Joulukuussa tarjolla on jouluinen juhlapöytä. Juhlapyhinä (pääsiäinen, äitienpäivä ja isänpäivä) ravintola tarjoaa teemaan räätälöidyn menu kokonaisuuden.

Pyydämme tekemään pöytävarauksen, huomioithan tämän erityisesti sesonkeina.

VL= Vähälaktoosinen L= Laktoositon M= Maidoton GL= Gluteeniton
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta. (EU-asetus 1169/2011)
RUOKALISTAN MUUTOKSET MAHDOLLISIA

Katso tarkat aukioloajat Ajankohtaista-osiosta

Tulosta