Nykykarjalainen pitoateria
Perinneleipomon riisipiiroot ja vatruskat munavoilla
Runsas salaatti- ja alkuruokapöytä:
Vihersalaattia ja valkosipulista salaatinkastiketta (M, GL)
Salaattijuustokuutioita (L, GL)
Tomaatti-sipulisalaattia (M, GL) Valkosipulista porkkanaraastetta (M, GL)
Tilli-etikkakurkkuja (M, GL) Marinoituja punasipulia (M, GL) Porkkana-puolukkahilloa (M, GL) Metsäsienisalaattia (L, GL)
Kylmäsavulohta (M, GL)
Smetana- ja sherrysilliä (L, GL)
Savusärkeä (M, GL)
Kasvis- ja punajuuriterriiniä (L)
Karjalaista kaalia (L, GL)
Pääruoka:
Uunikermalohta (L, GL)
Karjalanpaistia (M, GL)
Perunoita ja uunijuureksia (M, GL)
Jälkiruoka:
Raikasta marjakiisseliä (M, GL)
Kahvia/haudutettua teetä
Ruokajuomat:
Menun hintaan sisältyy mustaviinimarjamehua, perinteistä kotikaljaa sekä vettä.
Meillä valikoimassa myös paikallisen Hermannin viinitilan kuohujuomia marjaviinejä sekä lakkalikööri.
Kattaus ajankohdat ja tietoa tarjoiluista:
Pitoateria on tarjolla päivittäin kesäkaudella sekä syys-ja toukokuussa viikonloppuisin, sekä sunnuntaisin läpi vuoden (ei tammikuussa)
25€/aikuiset, 12,50€/5-12v lapset ja alle 5-v veloituksetta.
Joulukuussa tarjolla on jouluinen juhlapöytä. Juhlapyhinä (pääsiäinen, äitienpäivä ja isänpäivä) ravintola tarjoaa teemaan räätälöidyn menu kokonaisuuden.
Pyydämme tekemään pöytävarauksen, huomioithan tämän erityisesti sesonkeina.
VL= Vähälaktoosinen L= Laktoositon M= Maidoton GL= Gluteeniton
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta. (EU-asetus 1169/2011)
RUOKALISTAN MUUTOKSET MAHDOLLISIA