Nykykarjalainen pitoateria

Perinneleipomon riisipiiroot ja vatruskat munavoilla

Runsas salaatti- ja alkuruokapöytä:

Vihersalaattia ja valkosipulista salaatinkastiketta (M, GL)
Salaattijuustokuutioita (L, GL)
Tomaatti-sipulisalaattia (M, GL)
Tilli-etikkakurkkuja (M, GL)
Marinoituja kasviksia & punasipulia (M, GL)
Porkkana-puolukkahilloa (M, GL) Metsäsienisalaattia (L, GL)

Graavilohta (M, GL)
Smetana- ja sherrysilliä (L, GL)
Savusärkeä (M, GL)
Kasvis- ja punajuuriterriiniä (M, GL)
Karjalaista kaalia (L, GL)

Pääruoka:

Uunikermalohta (L, GL)
Karjalanpaistia (M, GL)
Perunoita ja uunijuureksia (M, GL)

Jälkiruoka:

Raikasta marjakiisseliä
kahvia/haudutettua teetä

Ruokajuomat:

Hermannin mustaviinimarjamehua, kotikaljaa, vettä
Tutustu viini- ja olutvalikoimaamme

Karjalainen pitopöytä on tarjolla päivittäin kesä-elokuussa sekä sunnuntaisin läpi vuoden. Joulukuussa tarjolla on jouluinen juhlapöytä. Juhlapyhinä (pääsiäinen, äitienpäivä, isänpäivä ja itsenäisyyspäivä) ravintola tarjoaa teemaan liittyvän erikoismenun.

Katso tarkat aukioloajat Ajankohtaista-osiosta

Tulosta