Rekrytoimme ravintolatyöntekijöitä Ravintola Parppeinpirttiin Ilomantsiin.

Ravintola Parppeinpirtin toiminnasta vastaa Tsipaniekka Oy. Yrityksemme on kehittynyt ja kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana merkittävästi. Työllistämme kokoaikaisesti viisi henkilöä ja lisäksi osa-aikaisesti kaksi henkilöä ympäri vuoden. Ravintolamme tarjoaa monipuolisen kattauksen noutopöydästä a’la carteen, a-oikeuksin varusteltuun kesäkahvioon sekä pitopalveluun.

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja positiivisia ravintolatyöntekijöitä ympäri vuoden. Koulutus tai kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä . Koulutustakin tärkeämpänä pidämme ahkeraa ja iloista asennetta työhön!

Tarjoamme vaihtelevia töitä eri alueille mm, tarjoilijoille, sali- ja keittiöapulaisille, tiskareille, leipureille, kokeille ja baarityöntekijöille. Työtehtävät vaihtelevat a’la cartesta sekä buffetista aina kassa- ja baaritarjoiluun. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan, joten myös ilta- ja viikonloppuvuorot tulevat tutuksi ja mahdollisuus ylimääräisiin tunteihin/vuoroihin yleensä järjestyy näin sovittaessa.

Tarjoamme sinulle työkokemusta karjalaista ruokakulttuuria vaalivassa ravintolassamme. Työskennellessäsi meillä pääset kokemaan, sekä välittämään eteenpäin, karjalaista vieraanvaraisuutta ja perinnetietoutta. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan perinneleipomossamme aitojen karjalanpiirakoiden ja vatruskoiden tekoon.

Hakijalta edellytämme hyvää työmoraalia, vastuullista asennetta, sekä halua työskennellä eri osa-alueilla. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, sekä asiakastyössä että työyhteisön jäsenenä, sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Kielitaitovaatimuksina ovat suomen kieli ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi. Jos sinulta löytyy hygienia-, anniskelupassi, salmonellatodistus ja ajokortti, myös nämä seikat katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut työtehtäviisi työsuhteen alettua ja huomioimme vahvuutesi työtehtäviä jaettaessa. Palkkaus Maran työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteen alussa on koeaika.

Kerrothan hakemuksessasi vahvuuksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi, näin löydämme juuri sinulle sopivimman työpisteen.

Ilomantsi sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Suomen itäisimmässä kunnassa. Ilomantsi on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti kasvava matkailukohde, jonka vetovoimatekijöitä ovat sen upea luonto, elämykselliset majoitus- ja kulttuurikohteet sekä aidot ihmiset. Joukkoliikenneyhteyksiä käyttäen pääset junalla Joensuuhun ja siitä linja-autolla edelleen Ilomantsiin.

Työn lisäksi voit nauttia Ilomantsin kesästä esimerkiksi issikkavaelluksilla tai patikoiden mm. Petkeljärven ja Patvinsuon kansallispuistoissa. Ilomantsin alueella on myös useita hyviä uimarantoja, joissa voit käydä nauttimassa järviveden viileydestä työpäivän jälkeen. Kulttuurin nälkään löydät useita eri kohteita, niin sotahistoriaan kuin alueen perinteisiin liittyen.

Työtehtäviä, joihin henkilöstöä haetaan:

Tarjoilija/kahvio kesäsesonkiin 2022: kokoaikainen 2-3 hlöä
Astiahuolto/aputyöntekijä kesäsesonkiin 2022: kokoaikainen 2-3 hlöä
Kylmäkkö/leipuri: kokoaikainen 1-2 hlöä
Kokki: kokoaikainen 1-2 hlö

Edellä mainitut työtehtävät sekä palkattavien henkilöiden määrät ovat suuntaa antavia. Kaikki saapuneet hakemukset käsitellään.

Avoimet hakemukset: marjo.niiranen@parppeinpirtti.fi

Työssä aloitus sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja Ilomantsin alueesta löydät Visit Ilomantsin sivuilta.

Tarvittaessa avustamme asunnon/majoituksen hankkimisessa, esim. kalustetun soluasunnon vuokraamisessa. Mikäli tahdot vuokrata asunnon itsenäisesti, suosittelemme ottamaan yhteyttä Koy Pogostan Vuokratalojen yhteyshenkilöön: Marju Jassu-Kukkonen Isännöitsijä 040 3000 723, 040 7363 582 marju.jassu-kukkonen@tilitalo.fi