Ravintola Parppeinpirtti

Nykykarjalainen pitoateria on koottu karjalaista perinnettä kunnioittaen, unohtamatta nykyajan matkailijan ruokatottumuksia.             Kesäaikaan ateria on katettuna joka päivä. (etusivulta löydät muut kattausajat)

Pitoateriamme sisältää:

Talon perinneleipomossa paistettuja riisipiiroita ja vatruskoita munavoin kera. 

Salaatteja ja alkupaloja:

Vihersalaattia, valkosipulista salaatinkastiketta, metsäsienisalaattia, pirtin kaalisalaattia, tomaatti-sipulisalaattia, perinteistä tilli-etikkakurkkua, terriinejä, karjalaista kaalia, kurkkuveneitä, Valamon luostarin hapankaalia, kylmäsavulohta, smetana- ja sherrysillejä, savusärkeä, salaattijuustokuutioita ja porkkana-puolukkahilloa.

Lämpimänä ruokana:

Uunikermalohta ja karjalanpaistia, säräjuuresten ja keitettyjen perunoiden kera.

Jälkiruokana:

Marjakiisseliä ja kahvia/haudutettua teetä.

Hinta 23,50 €, lapset 4-12 v 11,50 €. Pienryhmät 6-15 henkilöä pöytiintarjoiltuna 28€/henkilö.

Ennakkoon varaavat matkailijaryhmät (minimi 15 hlöä), joilla on yhteislasku 21,50€/hlö.